Kastamonu Deprem Son Dakika : Son dakika haberi! Kastamonu'da 36 dekar alanda kenevirin ... - Haber merkezi 13 mayıs 2018, 14:00 son güncelleme:

Kastamonu Deprem Son Dakika : Son dakika haberi! Kastamonu'da 36 dekar alanda kenevirin ... - Haber merkezi 13 mayıs 2018, 14:00 son güncelleme:. Son dakika kastamonu deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kastamonu deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kastamonu deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası açıklama yapan vali avni çakır, olumsuz bir durum olmadığını bildirdi. Afad'ın son dakika açıklamasına göre;

1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Yaşananları anlatan bir vatandaş, sabah namazına kalkmıştım, bir anda oldu ve bitti. Kastamonu valisi avni çakır, sabah saatlerinde il genelinde hissedilen bir depremin meydana geldiğini söyledi. Can ve mal kaybı konusunda şu ana kadar kendilerine gelen bir ihbarın olmadığını belirten çakır, tüm ilçelere ulaştık. Son dakika kastamonu deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Karabük Valisi Gürel, Kastamonu'daki deprem nedeniyle ...
Karabük Valisi Gürel, Kastamonu'daki deprem nedeniyle ... from foto.haberler.com
Kastamonu'nun merkez i̇lçesinde meydana gelen 4.5'lik deprem sonrası kastamonu valisi avni çakır, dha muhabirine açıklama yaptı. Can ve mal kaybı yok. Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu. Meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Depremin merkez üssü kastamonu merkez karamolla köyü. Kastamonu yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Sabah 6.37'de gerçekleşen deprem sonrası herhangi bir.

Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsünden alınan bilgiye göre kastamonu'nun azvaday i̇lçesi kozluören köyü'nde saat 22.14'te 4. Kastamonu deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kastamonu deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. 13.12.2020 01:17 bakan kurum, tbmm genel kurulunda çevre ve şehircilik bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerinde konuştu: Son deprem ege denizi'nde, i̇zmir'in dikili ilçesi açıklarında 11 şubat günü meydana geldi. Kastamonu yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kastamonu valisi avni çakır son durumu a haber canlı yayınında anlattı. Saat 6.37'de meydana gelen deprem kentte kısa süreli paniğe neden oldu. Depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçülürken, depremin merkez üssünün kastamonu merkez olduğu paylaşıldı. Can ve mal kaybı konusunda şu ana kadar kendilerine gelen bir ihbarın olmadığını belirten çakır, tüm ilçelere ulaştık. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Kandilli rasathanesi meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7, derinliğini ise 1.5 kilometre olarak kaydetti. Gelen son dakika haberine göre sabah erken saatlerde kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Kastamonu merkezde bu sabah 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu merkezinde 06.37'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, depremin 6.95 kilometre derinlikte gerçekleştiğini duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), kastamonu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Kastamonu'da şiddetli deprem! 4.5'lik depreme uykuda ...
Kastamonu'da şiddetli deprem! 4.5'lik depreme uykuda ... from www.emlakpencerem.com
Haber merkezi 13 mayıs 2018, 14:00 son güncelleme: Kandilli rasathanesi ise, 6:37'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7 olarak belirlerken, 1.5 km. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Son dakika haberine göre, kastamonu'da richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peş peşe meydana gelen depremler gözleri i̇stanbul'a çevirdi. Kastamonu'da sabah saat 6,37 'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. En son kastamonu deprem haberleri anında burada.

Kastamonu yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçülürken, depremin merkez üssünün kastamonu merkez olduğu paylaşıldı. Kastamonu (karamıkmolla) deprem oldu mu? Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Kastamonu'daki depremle ilgili son dakika açıklaması. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, kastamonu merkez'de saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde ve 6,95. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), kastamonu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Kastamonu merkezde bu sabah 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak. Kastamonu merkezde meydana gelen deprem yerin 6.95 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez son depremler. Meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Türkiye'de meydana gelen son depremler başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez son depremler. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Türkiye'de meydana gelen son depremler başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. İstanbul depremi 7'den küçük olacak.

Son dakika... Kastamonu'da feci kaza - Takvim
Son dakika... Kastamonu'da feci kaza - Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Son dakika.kastamonu'da deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Kastamonu'da 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçülürken, depremin merkez üssünün kastamonu merkez olduğu paylaşıldı. Kastamonu merkezde bu sabah 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul depremi 7'den küçük olacak. Kastamonu (karamıkmolla) deprem oldu mu? Kandilli rasathanesi ve deprem enstitüsü'ne göre kastamonu'da depremler olmaya devam etmektedir.

Deprem sonrası açıklama yapan vali avni çakır, olumsuz bir durum olmadığını bildirdi.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıkladı. Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Kastamonu deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kastamonu deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Kastamonu yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Kastamonu valisi avni çakır, aa muhabirine, sabah saatlerinde il genelinde hissedilen bir depremin meydana geldiğini söyledi. Can ve mal kaybı yok. Kandilli rasathanesi sarsıntının büyüklüğünü 4.7, afad 4.5 olarak ölçtü. Peş peşe meydana gelen depremler gözleri i̇stanbul'a çevirdi. Kastamonu'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, deprem sonrası, an itibarıyla. Kandilli rasathanesi ve deprem enstitüsü'ne göre kastamonu'da depremler olmaya devam etmektedir.

Komentar